Brosjyrer, hefter, flyer, prospekt

BROSJYRER, HEFTER OG FLYERE

Brosjyrer; PS Press Reklame produserer brosjyrer, flyere og DM’er i alle format og størrelser. Vi har et godt utvalg av papir til enhver tid. En brosjyre kan være fra en 8-sider A5 eller 16-sider A4 til kataloger eller bøker. Papiret kan være matt, blankt eller ha struktur som krokodilleskinn.

Viktig å tenke på

Formålet med en brosjyre, flyer, folder eller DM er at de som mottar trykksaken skal synes den ser delikat ut og at informasjonen er enkel å forstå. PS Press Reklame har medarbeidere som hjelper deg å produsere en brosjyre med pent samspill mellom farger, skrift og ikke minst bilder. Vi er også  behjelpelig med å fotografere etter kundens ønske og behov. En brosjyre vekker kundens interesse på en helt annen måte enn digital informasjon. En brosjyre, hefte eller folder må ha noe som øyet trekkes mot. Det som alltid fungerer er riktige fargekombinasjoner kombinert med bilder og illustrasjoner. Teksten bør være kortfattet med mange avsnitt og fremheve bedriftens styrke og hvorfor den er bedre enn konkurrenten.

  • Engasjér mottaker med overskriften på 1. side. Det er helt avgjørende om resten av brosjyren, folderen eller flyeren blir lest
  • Velg de riktig ordene. Leseren skal raskt forstå innholdet. Ikke mye tekst, men kort og lettfattelig
  • Handling. Fortell hva leseren av trykksaken skal gjøre. Skal de gå til din nettside, skal du inn i butikken din?
  • Gi og ta! Gi kunden rabatt eller et gavekort. Da vil du få en bedre eller raskere respons på trykksaken.
  • Hvordan skal mottaker motta trykksaken? Hvor befinner målgruppen seg og hvor mye skal distribusjonen koste.

Papirkvalitet

Det er noe med den følelsen en trykksak med flott papir gir, som vi opplever mindre og mindre av, i og med at veldig mye blir digitalt. Vi leser og «sveiper» gjennom digital informasjon og glemmer helt følelsen det er å bla i en trykksak. Men når vi først får en flott trykksak i hendene, blir vi mer imponert enn vi ble før. Dette er en av grunnene til at det er viktig med trykksaker og bruk av riktig papir. PS Press Reklame har et stort utvalg av papir. Har du behov for papirprøver, ta kontakt!

 

PS Press Reklame hjelper deg fra start til slutt om det er ønskelig. Vil du ha hjelp til produksjon av magasiner, tidsskrifter, kataloger, brosjyrer eller lignende. Ta gjerne kontakt med Jørgen, på tlf. 926 82 695 eller jorgen@pspress.no. Han vil svare på de spørsmålene du lurer på.

PS press reklame Moss

Eksempler på brosjyre

Trykksaker-Moss-Trykk-Brosjyre
Brosjyre trykksak Moss Ps Press Reklame
trykker i moss brosjyre hefter foldere

Brosjyre?

KONTAKT OSS!