Brosjyrer, hefter, flyer, prospekt

BROSJYRER, HEFTER OG FLYERE

Brosjyrer; PS Press Reklame produserer brosjyrer, flyere og DM-er i alle formater og størrelser. Vi har et godt utvalg av papir til enhver tid. En brosjyre kan være alt fra et A5-format på 8 sider til et A4-format på 16 sider, eller kataloger og bøker. Papiret kan være matt, blankt eller ha struktur som krokodilleskinn.

Viktig å tenke på

Formålet med en brosjyre, flyer, folder eller DM er at de som mottar trykksaken skal synes den ser delikat ut og at informasjonen er enkel å forstå. PS Press Reklame har medarbeidere som hjelper deg å produsere en brosjyre med et pent samspill mellom farger, skrift og ikke minst bilder. Vi er også  behjelpelige med å fotografere etter kundens ønske og behov. En brosjyre vekker kundens interesse på en helt annen måte enn digital informasjon. En brosjyre, et hefte eller en folder må ha noe som øyet trekkes mot. Det som alltid fungerer er riktige fargekombinasjoner kombinert med bilder og illustrasjoner. Teksten bør være kortfattet med mange avsnitt, fremheve bedriftens sterke sider og fortelle hvorfor den er bedre enn konkurrenten.

  • Engasjer mottakeren med overskriften på første side. Det er helt avgjørende for om resten av brosjyren, folderen eller flyeren blir lest
  • Velg de riktig ordene. Leseren skal raskt forstå innholdet. Ikke for mye tekst, men kort og lettfattelig
  • Handling. Fortell hva leseren av trykksaken skal gjøre. Skal de gå til nettsiden din eller besøke butikken din?
  • Gi og ta! Gi kunden rabatt eller et gavekort. Da vil du få en bedre og raskere respons på trykksaken
  • Hvordan skal mottakeren motta trykksaken? Hvor befinner målgruppen seg, og hvor mye skal distribusjonen koste?

Papirkvalitet

Den følelsen som en trykksak med flott papir gir opplever vi i stadig mindre grad, fordi mer og mer innhold blir digitalt. Vi leser og «sveiper» gjennom digital informasjon, og glemmer helt hvordan det føles å bla i en trykksak. Men når vi først får en flott trykksak i hendene, blir vi mer imponert enn vi ble før. Dette er en av grunnene til at det er viktig med trykksaker og bruk av riktig papir. PS Press Reklame har et stort utvalg av papir. Har du behov for papirprøver, ta kontakt!

 

PS Press Reklame hjelper deg fra start til slutt om det er ønskelig. Vil du ha hjelp til produksjon av magasiner, tidsskrifter, kataloger, brosjyrer eller lignende? Ta gjerne kontakt med Jørgen på tlf. 926 82 695 eller jorgen@pspress.no. Han vil svare på de spørsmålene du har.

PS press reklame Moss

Eksempler på brosjyrer

Trykksaker-Moss-Trykk-Brosjyre
Brosjyre trykksak Moss Ps Press Reklame
trykker i moss brosjyre hefter foldere

Brosjyre?

KONTAKT OSS!