Reklame henger, reklame tilhenger, foliert henger ps Press REklame

HENGER MED REKLAME

Henger/tilhenger – Hvis du eller bedriften har en tilhenger eller skaphenger, anbefaler vi å bruke den til egenreklame eller for å promotere et produkt. Dette er kanskje den enkleste og rimeligste formen for reklame. 

Overflater på hengere

Det er forskjellige overflater på hengere fra forskjellige produsenter. Enkelte tilhengere har en silikonoverflate som de fleste folier ikke fester seg til. Vi vet hvilke folier som sitter på de forskjellige tilhengerne.

Dekor på tilhenger

PS Press Reklame har egen in-house avdeling som hjelper kunden med effektiv firmaprofilering på tilhengeren. Det kan være bedriftens visuelle profil eller eksponering av et produkt. På hengeren kan det brukes store fotografier, grafiske elementer og tekst. Store fotografier kombinert med tekst er kanskje den beste måten å få størst oppmerksomhet på. Vi har egen fotoavdeling som hjelper kunder med å ta bilder som kan brukes som reklame på en tilhenger.

Henger med kampanjefolie

En skaphenger kan være en svært effektiv og rimelig måte å fremheve et budskap på ved hjelp av foliering. Man folierer tilhengeren med bedriftens logo og det visuelle budskapet man ønsker. Dette er hengerens «permanente» underlag. Utenpå denne folien kan vi foliere med kampanjefolie. Budskapet eksponeres i den gitte perioden, så tas den av og det underste laget kommer frem igjen. En elegant løsning, som fungerer.

Våre ansatte er til enhver tid oppdatert på nye folier og nye løsninger som er til fordel for kunden. Kom til PS Press Reklame med dine idéer, så hjelper vi deg med design og utforming.

Ta kontakt med vår folie ekspert, Trygve Walle. Han hjelper deg gjerne. Han treffes på tlf.930 91 308 eller trygve@pspress.no.

PS press reklame Moss

Reklame på henger?

KONTAKT OSS!