Foliering bil, helfoliering, wrapping

FOLIERING AV BIL

Foliering: Vil du unngå slitasje på bilens lakk og i tillegg få akkurat den fargen på bilen som du ønsker? Da er helfoliering av bilen det du trenger. Vi i PS Press Reklame ser en økende trend hvor stadig flere privatpersoner ønsker å ta vare på bilen sin, og samtidig få et utseende som er i tråd med eierens ønsker.

PS Press Reklame tilbyr produktet til privat- og næringskunder når det gjelder foliering av bil. Behovene er forskjellige.

Foliering bil, privat

Eieren ønsker en annen farge på bilen eller et unikt utseende som skiller seg ut fra tilsvarende biler. Og ikke minst for å beskytte bilens lakk, så bilen holder seg bedre i verdi.

Foliering bil, bedrift

Behovet for en bedrift til å markedsføre seg lokalt er som regel stort. Da vil foliering av biler være en effektiv måte å profilere bedriften. Vi i PS Press Reklame har lang erfaring med å videreføre en bedrifts visuelle profil videre til biler og hengere. Det kan være vanskelig å få en bil fra fabrikken i bedriftens farger. Da er det et godt alternativ å helfoliere bilen først og legge logo og andre grafiske elementer på folien som ligger nærmest lakken.

Hva skjer når folien tas av bilen?

Vi synes det er morsomt å legge på folie på biler, men å fjerne folien når den tiden kommer er enda morsommere. Da kommer den en «ny» bil frem. Normalt vi vi bruke omtrent 5-7 timer for å fjerne folien på en mellomstor bil. Etter fjerning må bilen vaskes for å fjerne små limrester etc.

Hvor lenge varer folien på bilen?

Den viktigste grunnen til hefoliering av bil er beskyttelse av bilens original-lakk. En helfoliering som er utført av fagfolk har en levetid på omtrent 4-5 år. Ved riktig vedlikehold kan din helfolierte bil om nødvendig få et enda lengre liv. Ytre påkjenninger vil forkorte holdbarheten til folien, på samme måte som vedlikeholdet.

Matt lakk

Mange bilprodusenter tilbyr i dag matt lakk ved kjøp av ny bil. Det mange ikke tenker på er at dette er dyrere, og at matt lakk ofte er mindre holdbar enn tradisjonell lakk. Hvis man ønsker en bil med matt farge, vil det i de fleste tilfeller være lurt å velge en helfoliering.

Ta kontakt med PS Press Reklame og Trygve Walle på tlf. 930 91 308 eller trygve@pspress.no. Han er vår fagperson innen foliering. Han hjelper deg med de spørsmålene du har rundt bedriftens profil som skal overføres til bil.

PS press reklame Moss

Eksempler på bilfoliering

Tesla foliering PS Press Reklame
wrapping helfoliering foliering av bil med reklame
Logo foliering bil moss østfold
Foliering bil, reklame foliering, logo på bil
Foto på varebil, print folie, ps press reklame

Foliering av bil?

KONTAKT OSS!