Foto som profilering av bedriften

Foto: De bedrifter som starter i dag, eller ønsker å overleve, må vise seg frem med foto. Om det skal være i sosiale medier, trykksaker eller annonser. Kvaliteten på fotoene er avgjørende for å skille seg ut i forhold til konkurrentene.
Dette kan være alt fra eventfoto, miljøbiler eller portretter av ansatte i miljø eller i studio.
Det er fullt mulig å ta akseptable bilder med mobilen, men vi kan vise hvor stor forskjellen er nå en fotograf tar bildene, både på kvalitet og valg av motiv.

For å få et best mulig resultat starter vi med et møte for å få innblikk i hva kunden tenker og sammen finne ut hvordan bildene bør bli.

Produktfoto
Du har produkter som skal selges i en nettbutikk eller skal eksponere dine produkter i annonser eller plakater. Dine produsenter leverer sikkert bilder av produktene, men det kan være en fordel å tilpasse lokale forhold ved å fotografere i et miljø som passer bedre for dine kunder.

Bilder til nettsider eller Facebook
De fleste bedrifter har behov for å oppdatere nettsider eller legge ut informasjon om bedriften i sosiale medier (SoMe). Da er det viktig å bruke bilder riktig, både teknisk og motivmessig. PS Press Reklame har lang erfaring med dette. Vi har pakkeløsninger hvor vi tilpasser kundens behov. Vi har journalister som skriver om det som er viktig å få med, og fotografen vil også være med å ta bilder som du blir fornøyd med.

Jørn Mortensen har jobbet som fotograf i mange år. Alt fra reportasje, sport, miljø og studio fotografering. Jørn har også foto som hobby og bruker mye av fritiden til å fotografere. Dette har resultert i flere fotoutstillinger som har vært en suksess.

Lurer du på hvordan vi kan hjelpe deg med fotografering, ta kontakt med Jørn på mortensen@pspress.no