Foto som profilering av bedriften

De bedriftene som starter i dag, eller som ønsker å overleve, må vise seg frem med bilder. Om det skal være i sosiale medier, trykksaker eller annonser. Kvaliteten på bildene er avgjørende for å skille seg ut fra konkurrentene.
Dette kan være alt fra eventfoto, miljøbilder eller portretter av ansatte i miljøet eller i et studio.
Det er fullt mulig å ta akseptable bilder med mobilen, men vi kan vise hvor stor forskjell det er nå en fotograf tar bildene, både når deg gjelder kvalitet og valg av motiv.

For å få et best mulig resultat starter vi med et møte for å få innblikk i hva kunden ønsker, slik at vi sammen kan finne ut hvordan bildene skal se ut.

Produktfoto
Du har kanskje produkter som skal selges i en nettbutikk, eller som skal eksponere dine produkter i annonser eller på plakater. Produsentene dine leverer sikkert bilder av produktene, men det kan være en fordel å tilpasse bildene til lokale forhold ved å fotografere i et miljø som kundene dine kjenner seg igjen i.

Bilder til nettsider eller Facebook
De fleste bedrifter har behov for å oppdatere nettsider eller legge ut informasjon om bedriften i sosiale medier (SoMe). Da er det viktig å bruke bilder riktig, både teknisk og motivmessig. PS Press Reklame har lang erfaring med dette. Vi har pakkeløsninger hvor vi tilpasser kundens behov. Vi har journalister som skriver om det som er viktig å få med, og fotografen vil også være med å ta bilder som du blir fornøyd med.

Jørn Mortensen har jobbet som fotograf i mange år. Han dekker alt – fra reportasjebilder, sportsbilder, miljøbilder og studiofotografering. Jørn har også foto som hobby og bruker mye av fritiden til å fotografere. Dette har resultert i flere fotoutstillinger som har vært en suksess.

Lurer du på hvordan vi kan hjelpe deg med fotografering, ta kontakt med Jørn på mortensen@pspress.no