fototapet, Tapet foto, tapet eget design

Fototapet som

ER UNIK

Fototapet med ditt eget bildet eller ditt eget design, frister det? Eller har du lyst på noe som ingen andre har, men klarer ikke helt å få det til? PS Press Reklame har dedikerte grafiske designere som gjerne hjelper deg med dette.

Fototapet med eget bilde

For å gjøre rom eller kontorlokaler mer personlige, er det kanskje morsomst med egne bilder. Vi anbefaler at bilder er tatt med speilreflekskamera på 20 megapixler eller mer. Dette fordi vi garantere god kvalitet. Hvis du ikke har egne bilder tilgjengelig, kan vi hjelpe deg med dette – hvorvidt det er vår egen fotograf som tar bildet, eller om det blir kjøpt fra en bildebank. Vi hjelper deg med bildene.

Kontorlokaler

Fototapet eller foliering i kontorlokaler kan friske opp lokalene betraktelig. Kontoret ditt er sannsynligvis det rommet du tilbringer mest tid i, bortsett fra soverommet ditt. Da er vegger med motiver langt mer inspirerende. Det er enklere å fullføre jobber i et miljø man trives i. Forskning viser at man ikke er spesielt produktiv i lokaler med hvite vegger. Derfor er det viktig å velge de riktig fargene og de riktige motivene. PS Press Reklame har grafiske designere som kan hjelpe med å videreføre den grafiske profilen, kombinert med produktrelaterte eller bedriftsrelaterte bilder.

Skap større rom med fototapet

Fototapet med et flott motiv kan endre inntrykket av rommet. Både i forhold til størrelse og stemning. Det vil gjøre det mer personlig, stilfullt og trivelig.

Slitesterk fototapet

Vår fototapet er av formstabilt og slitesterkt materiale. Limet påføres direkte på veggen og banene settes opp, kant til kant. Den første banen er viktig å få rett, slik at de andre kan legges etter. Banenes bredde er 106 cm, som gjør den lett å håndtere. PS Press Reklame har investert i ny printerteknologi. Dette gjør at fargene og kvaliteten på bildene blir ivaretatt, slik at kundene blir svært fornøyde.

Kontakt Trygve på telefon 930 91 308 eller trygve@pspress.no. Han hjelper deg med fototapet og de spørsmålene du har.

PS press reklame Moss

Egen tapet?

KONTAKT OSS!