fototapet, Tapet foto, tapet eget design

Fototapet som

ER UNIK

Fototapet med ditt eget bildet eller ditt eget design, frister det? Eller har du lyst på noe som ingen andre har og ikke klarer å få det til. PS Press Reklame har dedikerte grafiske designere som gjerne hjelper deg med dette.

Fototapet med eget bilde

For å personalisere rom eller kontorlokaler er kanskje det morsomste egne bilder. Vi anbefaler at bildet er tatt med speilrefleks kamera på 20 megapixler eller mer. Dette fordi vi garantere god kvalitet. Har du ikke bilder som du har tatt selv tilgjengelig, kan vi hjelpe deg med dette. Om det er vår egen fotograf som tar bildet, eller om det blir kjøpt bilde fra en bildebank. Vi hjelper deg med dette.

Kontorlokaler

Fototapet eller foliering i kontorlokaler kan friske opp lokalene betraktelig. Kontoret ditt er mest sannsynlig det rommet hvor du bruker mest tid, bortsett fra soverommet ditt. Da er det mye mer inspirerende med vegger med motiv. Enklere å få gjort unna jobber i et miljø man trives i. Forskning viser at man ikke er spesielt produktiv i lokaler med hvite vegger. Derfor er det viktig å velge de riktig fargene og de riktige motivene. PS Press Reklame har grafiske designere som kan hjelpe til med å videreføre den grafiske profilen kombinert med produktrelaterte- eller bedriftrelaterte bilder.

Skap større rom med fototapet

Fototapet med flott motiv kan endre inntrykket av rommet. Både i størrelse og stemning. Det vil bli mer personlig, stilfullt og hyggelig.

Slitesterk fototapet

Vår fototapet er av formstabilt og slitesterkt materiale. Limet påføres direkte på veggen og banene settes opp, kant til kant. Den første banen er viktig å få rett, slik at de andre kan legges etter. Banenes bredde er 106 cm, noe som gjør det lett å håndtere. PS Press Reklame har investert i ny printerteknologi. Dette gjør at fargene og kvaliteten på bildene blir ivaretatt og kundene blir fornøyde.

Kontakt Trygve, tlf. 930 91 308 eller trygve@pspress.no. Han hjelper deg med fototapet og de spørsmålene du har.

PS press reklame Moss

Egen tapet?

KONTAKT OSS!