Reklame Moss, PS Press Reklame

I utvikling siden 1991

Det startet med City Syd Avisa
Historien om PS Press Reklame startet med City Syd Avisa i 1991. Einar Pettersen fikk den gang i oppdrag av Markedsselskapet i City Syd om å lage en kundeavis for området.
Det første året kom ikke City Syd avisa ut så ofte som i dag, men året etter var antall utgivelser på samme nivå som i dag. Den gangen var City Syd avisa PS Press sin hovedaktivitet.

Fortsatt viktig aktør
Avisa lever i beste velgående og er i dag en av landets desidert eldste gratisaviser. I tillegg til å skrive om næringsdrivende i City Syd-området og hjelpe bedrifter med markedsføring så inneholder avisa hyggelige reportasjer og artikler om store og små, lag og foreninger og andre som har tilknytning til handels- og boområdene i City Syd som ligger på grensen mellom Moss og Rygge.

Samarbeidet mellom de næringsdrivende i City Syd og PS Press Reklame har hele tiden vært tett og nært. Markedsselskapet i området arrangerte en rekke forskjellige aktiviterer deriblant Gla’dager to ganger i året og en kjempemessig julegateåpning, hvor City Syd avisa var sterkt med på laget.

Stort opplag
City Syd Avisa gis ut til alle postkasser i mosseregionen 12 ganger i året. Opplaget er på cirka 22.000 eksemplarer. Tilbakemeldingene fra både lesere, annonsører og de vi skriver om er gode. For mange er City Syd Avisa en hyggelig kilde til lokale nyheter. Avisa blir svært godt lest, noe annonsørene merker effekten av.

BBF Magasinet
To år etter etableringen av City Syd Avisa så startet PS Press Reklame også opp Bilmagasinet. Et magasin som fortsatt også lever, men nå under navnet BBF Magasinet (Bil-Bolig-Fritid). Reportasjemagasinet skriver om «folk og fe» i hele Mosseregionen med hovedvekt på de tre temaene bil, bolig og fritid. Magasinet, som kommer ut ti ganger i året, har en fyldig bilseksjon, mye om bolig og fritidsstoff som omhandler både idrettsveteraner, unge talenter,  trender innen fritidsaktiviteter, presentasjon av lag, foreninger og personer som fortjener oppmerksomhet, og mye mer. BBF Magasinet har samme opplag og distribusjonsområde som City Syd Avisa.

Andre publikasjoner
I tillegg gir PS Press Reklame også magasinene Juletid, Påsketid og Sommertid. Reportasjemagasiner med opplag på drøyt 24.000 eksemplarer. PS Press Reklame lager også alt innhold i Boligposten som Vansjø Boligbyggelag to ganger i året sender ut til sine drøyt 15.000 medlemmer. Vi lager også kundeaviser, DMer og andre publikasjoner for andre næringsdrivende.

Content Marketing
PS Press Reklame har i aller høyeste grad vært i forkant av utviklingen. De siste årene har aviser diskutert såkalt content marketing. Det vil si artikler som er laget på bestilling for kunder om kunder. Dette har vi drevet med i 25 år gjennom City Syd avisa. En av de viktigste oppgavene for City Syd Avisa er å hjelpe næringsdrivende i området med å få ut de viktige budskapene.

 

Einar Pettersen, grunnleggeren av PS Press Reklame. Bedriften ble startet i 1991 og har sine «røtter» plantet godt i City Syd området. I dag har PS Press Reklame flere «ben å stå på», noe som Einar har vært forutseende å se. I dag er PS Press Reklame et helhetlig reklamebyrå med in-house produksjon, både trykk, storformat print, foliering, digital, foto og grafisk design. Dette gjør det enkelt for kunder å forholde seg til et komplett byrå.

PS press reklame Moss