Reklame Moss, PS Press Reklame

I utvikling siden 1991

Det startet med City Syd Avisa
Historien om PS Press Reklame startet med City Syd Avisa i 1991. Einar Pettersen fikk den gang i oppdrag av Markedsselskapet i City Syd om å lage en kundeavis for området.
Det første året kom ikke City Syd avisa ut så ofte, men året etter var antall utgivelser økt betraktelig. City Syd-avisa var i sin tid hovedaktiviteten til PS Press.

Fortsatt viktig aktør
Avisa lever i beste velgående. Den har fått nytt navn og heter i dag På Høyda, og er en av landets desidert eldste gratisaviser. I tillegg til å skrive om næringsdrivende på Høyda-området og hjelpe bedrifter med markedsføring,  inneholder avisa hyggelige reportasjer og artikler om store og små, lag og foreninger, samt andre som har tilknytning til handels- og boområdene på Høyda som ligger på grensen mellom Moss og Rygge.

Samarbeidet mellom næringsdrivende på Høyda og PS Press Reklame har alltid vært tett og nært. Markedsselskapet i området arrangerte en rekke forskjellige aktiviteter, deriblant Gla’dager to ganger i året, samt en kjempemessig julegateåpning hvor På Høyda-avisa var sterkt med på laget.

Stort opplag
På Høyda-avisa deles ut til alle husstander i Mosseregionen 12 ganger i året. Opplaget er på cirka 30.000 eksemplarer. Tilbakemeldingene fra både lesere, annonsører og de vi skriver om, er gode. For mange er På Høyda-avisa en hyggelig kilde til lokale nyheter. Avisa blir svært godt lest, noe annonsørene merker effekten av.

Andre publikasjoner
I tillegg gir PS Press Reklame også magasinene Juletid, Påsketid og Sommertid. Reportasjemagasiner med opplag på drøyt 24.000 eksemplarer. PS Press Reklame lager også alt innhold i Boligposten som Vansjø Boligbyggelag to ganger i året sender ut til sine drøyt 15.000 medlemmer. Vi lager også kundeaviser, DM-er og andre publikasjoner for andre næringsdrivende.

Content Marketing
PS Press Reklame har i aller høyeste grad vært i forkant av utviklingen. De siste årene har aviser diskutert såkalt Content Marketing, eller innholdsmarketdsføring som det heter på norsk. Det vil si artikler som er laget på bestilling for kunder, om kunder. Dette har vi drevet med i 25 år gjennom På Høyda-avisa. En av de viktigste oppgavene for På Høyda-avisa er å hjelpe næringsdrivende i området å få ut de viktige budskapene.

Einar Pettersen, grunnleggeren av PS Press Reklame. Bedriften ble startet i 1991 og har sine «røtter» plantet godt i City Syd området. I dag har PS Press Reklame flere «ben å stå på», noe som Einar har vært forutseende å se. I dag er PS Press Reklame et helhetlig reklamebyrå med in-house produksjon, både trykk, storformat print, foliering, digital, foto og grafisk design. Dette gjør det enkelt for kunder å forholde seg til et komplett byrå.

PS press reklame Moss