Kontaktperson

REKLAME/TRYKK

Jørgen Pettersen

Tlf. 926 82 695
jorgen@pspress.no

Jørgen Pettersen arbeider nært med kundene. I tillegg til å selge annonser til PS Press AS sin utgivelse På Høyda-avisa, selger han også de andre produktene som PS Press AS kan levere. Hvis du trenger trykksaker, skal etablere et firma eller ønsker å endre bedriftens profil, ta gjerne kontakt med Jørgen.

Kontaktperson

MARKEDSANSVARLIG

Siv Holder

Tlf. 913 60 537
siv@pspress.no

Siv Holder er markedsansvarlig og vårt ansikt utad. Siv har lang og solid erfaring i forskjellig bransjer. Blant annet har hun har mange års erfaring fra Helly Hansen, hvor hun jobbet med planlegging og gjennomføring av internasjonale salgsmøter, både i Norge og utlandet. Hun gikk deretter over til Nordic Choice som Key Account Manager (KAM). Disse rollene har gitt henne solid erfaring. Hun har kunden i fokus – og med sin store ekspertise kommer vi frem til gode løsninger sammen. Ring Siv dersom du trenger hjelp og innspill til kampanjer eller prosjekter.

Kontaktperson

FOLIERING/STORFORMAT

Trygve Walle

Tlf. 930 91 308
trygve@pspress.no

Trygve er opptatt av at kundene til enhver tid velger den løsningen og det materialet som er best for dem. Gjennom tett kontakt med leverandørene har han til enhver tid førstehåndskunnskap om hvilke materialer som finnes og hvilke egenskaper de har. De utallige valgmulighetene kan gjøre det vanskelig for kundene å vite hva man bør velge. Trygve Walle hjelper deg gjerne med dette.

E-POST

post@pspress.no

ADRESSE

Rabekkgata 9, 1523 Moss

POSTADRESSE

Postboks 2049 Høyden, 1522 Moss

TELEFON

69 23 32 80