Kontaktperson

REKLAME/TRYKK

Jørgen Pettersen

Tlf. 926 82 695
jorgen@pspress.no

Jørgen Pettersen er stort sett hele tiden på farten til kunder. I tillegg til å selge annonser til PS Press AS sine utgivelser City Syd Avisa og BBF Magasinet så selger han også alt mulig av de produktene PS Press AS kan levere. Trenger du trykksaker, skal du etablere firma eller føler behov for å endre profilen så er det bare å ta kontakt med Jørgen.

Kontaktperson

MARKEDSANSVARLIG

Siv Holder

Tlf. 913 60 537
siv@pspress.no

Siv Holder er markedsansvarlig og vårt ansikt utad. Siv har lang og solid erfaring i forskjellig bransjer. Blant annet har hun har mange år i Helly Hansen hvor hun jobbet med planlegging og gjennomføring av internasjonale salgsmøter, både i Norge og utland. Hun gikk derfra over til Nordic Choice som KAM. Disse rollene har gitt henne solid erfaring, Hun har kunden i fokus og med sin erfaring kommer vi sammen frem til gode løsninger. Trenger du hjelp og innspill til kampanjer eller prosjekter – ring Siv

Kontaktperson

FOLIERING/STORFORMAT

Trygve Walle

Tlf. 930 91 308
trygve@pspress.no

Trygve er opptatt av at kunden til enhver tid også velger den løsningen og det materialet som er best for seg. Gjennom tett kontakt med leverandørene har han hele tiden førstehånds kunnskaper om hvilke materialer som finnes og hvilke egenskaper materialene har. Det er tusenvis av valgmuligheter, og ikke så lett for kunden å vite hva man bør velge. Trygve Walle hjelper deg gjerne med dette.

E-POST

post@pspress.no

ADRESSE

Rabekkgata 9, 1523 Moss

POSTADRESSE

Postboks 2049 Høyden, 1522 Moss

TELEFON

69 23 32 80