Kontaktperson

REKLAME/TRYKK

JØRGEN PETTERSEN

Tlf. 926 82 695
jorgen@pspress.no

Jørgen Pettersen

Tlf. 926 82 695
jorgen@pspress.no

Jørgen Pettersen er stort sett hele tiden på farten til kunder. I tillegg til å selge annonser til PS Press AS sine utgivelser City Syd Avisa og BBF Magasinet så selger han også alt mulig av de produktene PS Press AS kan levere. Trenger du trykksaker, skal du etablere firma eller føler behov for å endre profilen så er det bare å ta kontakt med Jørgen.

Kontaktperson

ØKONOMI

EINAR PETTERSEN

Tlf. 970 69 009
einar@pspress.no

Einar Pettersen

Tlf. 970 69 009
einar@pspress.no

Einar Pettersen, grunnleggeren av PS Press Reklame. Bedriften ble startet i 1991 og har sine «røtter» plantet godt i City Syd området. I dag har PS Press Reklame flere «ben å stå på», noe som Einar har vært forutseende å se. I dag er PS Press Reklame et helhetlig reklamebyrå med in-house produksjon, både trykk, storformat print, foliering, digital, foto og grafisk design. Dette gjør det enkelt for kunder å forholde seg til et komplett byrå.

Kontaktperson

INTERNETT/FOTO/INNHOLD

Jørn Mortensen

Tlf. 930 48 911
mortensen@pspress.no

Jørn Mortensen

Tlf. 930 48 911
mortensen@pspress.no

I PS Press Reklame tar Jørn Mortensen bilder både til City Syd Avisa og BBF Magasinet i tillegg til en lang rekke oppdrag for kunder.  Jørn Mortensen jobber også stadig mer med digitale oppgaver for kundene. Stadig flere ønsker hjelp til å opprette hjemmesider, oppdatere og bearbeide eksisterende hjemmesider eller sørge for at innholdet på nettsidene er optimalisert for søkemotorer. De som ønsker det kan også få hjelp til profilering i sosiale medier.

Kontaktperson

FOLIERING/STORFORMAT

Trygve Walle

Tlf. 930 91 308
trygve@pspress.no

Trygve Walle

Tlf. 930 91 308
trygve@pspress.no

Trygve er opptatt av at kunden til enhver tid også velger den løsningen og det materialet som er best for seg. Gjennom tett kontakt med leverandørene har han hele tiden førstehåndskunnskaper om hvilke materialer som finnes og hvilke egenskaper materialene har. Det er tusenvis av valgmuligheter, og ikke så lett for kunden å vite hva man bør velge. Trygve Walle hjelper deg gjerne med dette.

E-POST

post@pspressreklame.no

ADRESSE

Rabekkgata 9, 1523 Moss

TELEFON

69 23 32 80

POSTADRESSE

Postboks 2049 Høyden, 1522 Moss