Konvolutt med trykk, Trykk på konvolutter la pris motiv

Konvolutt med trykk

Konvolutt med trykk er viktigere nå en noen gang tidligere. I den digitale tidsalderen hvor alt skjer via datamaskinen, får du mye oppmerksomhet med informasjon som blir sendt med posten.

Har du da i tillegg en konvolutt med trykk som markedsfører avsender eller et motiv som er relatert til innholdet i konvolutten, ja da vil det garantert bli lagt merke til.

Vi har mange kunder som bruker vårt konvolutt-trykkeri. De fleste bruker sin egen logo, men noen bruker konvolutten til å vise motiver som er relatert til kampanjen eller informasjon inne i konvolutten for å få en ekstra effekt.

Vi kan trykke i små opplag til lave priser med våre moderne digitale maskiner. Det er ikke nødvendig å trykke mange tusen konvolutter for at stykkprisen skal bli lav.

Konvolutt med trykk – ditt design

Du kan sende oss ditt eget design, som du vil ha på konvolutten. Viktig å huske på:

  • Trykk på baksiden. Her kan det være et svanemerke på enkelte konvolutter. Ta hensyn til det i ditt eget design
  • En konvolutt kan variere i størrelse. Dette kan gi utslag om du bruker veldig tynne, rette streker i ditt design.
  • Følg Postens egne regler for trykk på konvolutt.

De vanligste konvolutt formatene:

E65 (22×11 cm)
Populær konvolutt til fakturaer. Brukes til å brette et A4 ark i tre. Leveres med og uten vindu.

C5 (23×16 cm)
Konvolutt som blir brukt til sending av brev med noe i tillegg, som enkel brosjyre. Blir også bruk til fakturering. Brukes til A4 ark som brettes i to. Leveres med og uten vindu.

C4 (32,5×23 cm)
Konvolutten er stor nok til et A4 ark. Blir ofte brukt til å sende flere dokumenter eller brosjyrer, hefter. Levers uten vindu.

Hjelp til konvolutt-design

Vi har egne designere sin gjerne vil hjelpe deg med å designe din konvolutt. Om det er den visuelle profilen som skal på konvolutten eller om det er kampanje-relatert motiv. Våre designere har informasjon om hvilke krav Posten stiller til trykk på konvolutter.

PS press reklame Moss

Konvolutter med trykk?

KONTAKT OSS!