Konvolutt med trykk, Trykk på konvolutter la pris motiv

Konvolutt med trykk

Konvolutt med trykk er viktigere nå en noen gang tidligere. I den digitale tidsalderen hvor alt skjer via datamaskinen, får du mye oppmerksomhet med informasjon som blir sendt med posten.

Har du da i tillegg en konvolutt med trykk som markedsfører avsenderen, eller et motiv som er relatert til innholdet i konvolutten, ja da vil det garantert bli lagt merke til.

Vi har mange kunder som bruker vårt konvolutt-trykkeri. De fleste bruker sin egen logo, men noen bruker konvolutten til å vise motiver som er relatert til kampanjen eller informasjon inne i konvolutten for å oppnå en ekstra effekt.

Vi kan trykke i små opplag til lave priser med våre moderne digitale maskiner. Det er ikke nødvendig å trykke mange tusen konvolutter for at stykkprisen skal bli lav.

Konvolutt med trykk – ditt design

Er du kreativ og har kunnskap om trykklare filer, kan du designe ditt eget utseende på konvolutten. Du kan sende oss ditt eget design som du vil ha på konvolutten i PDF-format. Det er viktig å huske på følgende:

  • Trykk på baksiden. Her kan det være et svanemerke på enkelte konvolutter. Ta hensyn til det i ditt eget design
  • En konvolutt kan variere i størrelse. Dette kan gi utslag om du bruker veldig tynne, rette streker i ditt design.
  • Følg Postens egne regler for trykk på konvolutt.

De vanligste konvoluttformatene:

E65 (22×11 cm)
Populær konvolutt til fakturaer. Brukes til å brette et A4 ark i tre. Leveres med og uten vindu.

C5 (23×16 cm)
Konvolutt som blir brukt til sending av brev med noe i tillegg, som enkel brosjyre. Blir også bruk til fakturering. Brukes til A4-ark som brettes i to. Leveres med og uten vindu.

C4 (32,5×23 cm)
Konvolutten er stor nok til et A4-ark. Blir ofte brukt til å sende flere dokumenter eller brosjyrer eller hefter. Levers uten vindu.

Hjelp til konvoluttdesign

Vi har egne grafiske designere som gjerne hjelper deg å designe din konvolutt. Hvorvidt det er den visuelle profilen som skal på konvolutten, eller om det er et kampanjerelatert motiv. Våre designere har informasjon om hvilke krav Posten stiller til trykk på konvolutter.

PS press reklame Moss

Konvolutter med trykk?

KONTAKT OSS!