Toppform logo utformet av PS Press Reklame Moss

LOGO

PS Press Reklame tilbyr logodesign til bedrifter, gründere og privatpersoner. Vi designer logoer med og uten grafiske elementer.

Hvor viktig er en logo?

En logo er firmaets ansikt utad og en del av bedriftens merkevarebygging. Når du presenterer firmaet ditt, vil logoen din være synlig, hvorvidt det er på nettside, brevark, bil, visittkort, konvolutter, brosjyrer, annonser, flyers, skilt, messemateriell, og mye annet.

Ting du må tenke på:

  • Vil logoen fungere på et visittkort?
  • Vil logoen fungerer på en bil?
  • Hvordan ser logoen ut uten farger?
  • Hva betyr fargene du har valgt?
  • Skal logoen ha et grafisk element?
  • Kan logoen brukes uten det grafiske elementet?

Logoen er det viktigste elementet i en bedrifts visuelle profil. Du skal leve med den i mange år. Sørg for at logoen er profesjonell og at den gjenspeiler bedriften.

Format

Når en logo blir laget er det viktig å produsere den i riktig program (Adobe Illustrator). En logo må alltid være vektorisert i utgangspunktet. Det vil si at kvaliteten blir ivaretatt, uansett størrelse. Ut fra denne filen må det lagres i et format etter behov, som for eksempel .jpg, .png, .eps eller .gif. Alle disse formatene kan legges inn i en PDF-fil. Det vil si, hvis det er .gif i en PDF-fil, er det ikke en trykklar fil.

Fargerom

Logoen må ha de riktige fargeverdiene til de forskjellige behovene. En logo som skal trykkes skal ha farger i CMYK-format, mens logoer som skal brukes på nett skal være i RGB-format. Når en logo blir laget, er det smart å utarbeide en profilmanual hvor det finnes regler om hvordan logoen skal brukes i de forskjellige mediene, samt regler om plassering og avstand til andre elementer, som for eksempel skrift og bilder. Man skal heller ikke glemme papirproduktene som er viktig å ta hensyn til når man utvikler logoen og en visuell profil.

Papir

Mange bedrifter ser nytten av å trykke opp profileringsmateriell på papir, som visittkort, brevpapir, faktura-ark, konvolutter, skrivebøker og kundemagasiner. Vi mener dette er en viktig del av en helhetlig visuell profil.

Kontakt oss for et møte. Vi har medarbeidere med lang erfaring innen grafisk design som gjerne hjelper deg å utforme din bedrifts visuelle profil.

PS press reklame Moss

Eksempler på logoer laget av PS Press Reklame

Grand Barber shop i Moss logo PS Press Reklame
Skarre bryggeri Moss PS Press Reklame Logo
Baguetten Moss Logo Ps Press Reklame
Chillax logo PS Press REklame

Ny logo?

KONTAKT OSS!