Oppdatert nettside og trykksaker

Oppdatert nettside og meny

Bajazzo er oppdatert på digitale plattformer og trykk for å nå flest mulig kunder. Det har endret seg i ett forrykende tempo på disse 30 årene.

Tommy Hyggen kom til PS Press Reklame med ett ønske om oppdatering av Bajazzos menyer og nettside.  Dette er en av tjenestene til PS Press Reklame som gjør det enklere for kunden. En eksisterende nettside må vedlikeholdes og være oppdatert til en vær tid. Den digitale avdelingen hos PS Press Reklame jobber med å oppdatere bedrifters nettsider, selv om det er andre som har produsert sidene. Det kan være oppdatering av innhold eller produksjon av artikler eller nyheter. Vi har egne journalister og fotograf som hjelper kunden med redaksjonelle saker.

 

Nettsider og trykt meny viktigst

For Bajazzo og Tommy Hyggen var trykte menyer og oppdatert nettside det viktigste. Digitale flater og plattformer er ett nødvendighet, og mulighetene er ubegrensede. For vår del har valgene vi har tatt i digital markedsføring vært med kunden i fokus. Det handler om å gjøre det enklest mulig for kunden.

Vi har sammen med PS Press Reklame oppdatert websiden og menyen vår til det vi mener er det beste for kunden.  – Det hjelper lite om vi synes det ser bra ut, det er kunden som skal finne frem å være fornøyd med innholdet og tilbudet.

 

Nettside med digital meny

Menyene skal være enkle å forstå, og de må integreres med nettsiden. Vi har samarbeidet tett med Jørn Mortensen og utarbeidet ett oppsett vi mener skal være optimalt for kunden. Maler på alt fra annonser, menyer og flyere er utarbeidet i samarbeid med PS Press Reklame. Dette gjør at jeg ved behov for en oppdatering kan slå på tråden til Jørn, så er web og trykksaker oppdatert og produsert på kort tid.

 

Trykksaker er viktig

Tommy Hyggen har klare meninger når det gjelder trykk kontra digitale plattformer. Det er overraskende mange som leser trykksaker. Kombinasjonen trykk og nettsider er en viktig kombinasjon fremover. Helt klart at de viktige og lengre tekstene passer best til det trykte mediet. De korte teksten er best på de digitale platformene.

 

Høy kvalitet på foto

For å få mest mulig oppmerksomhet er det viktig med kvalitet på bildene. Dette gjelder både til nettside og trykksak. Vi vet at våre kunder stopper opp for å lese der hvor det er et fotografi, sier Tommy Hyggen. Derfor er det viktig at det er bra kvalitet på bildet. Både på trykk og på nettside.

 

Konstant utvikling

Tommy er glad i å jobbe, og ønsker hele tiden å utvikle Bajazzo til det beste for kundene sine. Vi kommer også til å legge til rette for gode betalingsløsninger, slik at det er mulig å bestille pizza rett fra mobilen.

Markedsføring handler om å gjøre det enkelt. Det vet jeg kundene setter pris på, sier en fremoverlent Tommy Hyggen.

oppdaterte nettsider og trykksak

Tommy Hyggen med oppdatert nettside og rykende fersk trykksak fra PS press Reklame

Trykt meny PS Press Reklame

Her kan du laste ned en PDF variant av Pizza og Hamburger menyen til Bajazzo

Se den oppdaterte nettsiden med meny