Notatbøker til de ansatte med logo og navn.

Notatbøker med navn og logo

Notatbok er det vel ingen som bruker, alle bruker telefonen eller nettbrettet. Der tar du feil. Forskning viser at også du bør bruke en notatbok.

Notatbøker: Når du skriver notater for hånd, konsentrerer man seg bedre og i tillegg blir det en repetisjon av informasjon. Dette gjør at du husker ting bedre. Les mer om dette på www.forskning.no

Notatbøker som gave

Har du mulighet til å gi bort en notatbok med logo til en samarbeidspartner eller kunde, blir det satt pris på og det vil bli brukt både i jobbsammenheng og privat.

Notatbok med eget design og bedriftens grafiske profil og logo
Flott markedsføring med notatblokk. Mottaker oppdater fort hvem som er avsender.

Design av Notatbøker

PS Press Reklame designer gjerne omslaget på dine notatbøker. Eller du kan gjøre det selv. Viktig å ha den logoen som skal brukes, i et vektorisert format. Ikke .jpg eller .png. Du velger selv størrelsen på notatboken. 
Det vanligste formatet på notatbøker er:

  • A4 (210×297 mm)
  • A5 (148×210 mm)
  • Journalist-format(90×210 mm)

Notatbøkene A4, A5 er spiralisert i toppen eller i siden, og jounalistformat er kun spiralisert i topp. 

Innhold

Alle notatbok variantene inneholder 90g hvit papir som er matt og er behagelig å skrive/tegne på både med kulepenn og blyant. I utgangspunktet regner vi ut pris med blanke sider, men vil du ha linjerte sider koster det litt mer. Mange velger også å ha en liten versjon av logoen sin nederst på alle sider. Dette gjør at brukeren ikke glemmer hvor notatboken kommer fra.

Design av omslag

Mange velger selv å utforme omslaget. Notatbøkene er spiralisert så det er forside og bakside som det er mulig å utforme. Du velger selv om du vil bruke fotografier, illustrasjoner eller en bakgrunnsfarge. Det kan kombineres med tekst og logo. Sjekk gjerne med PS Press Reklame om fotografiene er bra nok oppløsning.

Eget navn på omslaget

Vil du gjøre notatboken mer personlig er det mulig. Vi kan trykke omslaget med variable navn. Det er praktisk at alle ansatte har sitt eget navn på notatboken. Eller en notatbok med navn til alle deltagerene på seminaret/kurset.

Notatbok med logo og mønster. Spiral i rygg
Notatbok og notatbøker. For å få mest mulig effekt blir det brukt både logo og et gjenkjennende mønster

Notatbok omslag maler

Vi har gjort det enklere for det som vil være kreativ og utforme dine egne notatbøker. Det er mange bruksområder for notatbøker

  • Kurs
  • Seminar
  • Handleliste/Huskelist
  • Gave
  • Motivasjon
  • eller bare for notater

Maler

Last ned våre notatbok omslag maler. Det er maler i PDF-format og Indesign. Malene er med spiralisering i topp og side.
Last ned maler her:

Kontakt

Ta kontakt med Jørgen Pettersen, jorgen@pspress.no. Han vil hjelpe deg gjennom hele prosessen. Både med pris, opplag og levering. Minste bestilling er 100 stk

PS press reklame Moss

Pris på
notatbøker?