Notatbøker til de ansatte med logo og navn.

Notatbøker med navn og logo

Notatbøker er det vel ingen som bruker, alle bruker jo telefonen eller nettbrettet. Der tar du feil. Forskning viser at også du bør bruke en notatbok.

Notatbøker: Når du skriver notater for hånd, konsentrerer man seg bedre og i tillegg blir det en repetisjon av informasjon. Dette gjør at du husker ting bedre. Les mer om dette på www.forskning.no

Notatbøker som gave

Har du mulighet til å gi bort en notatbok med logo til en samarbeidspartner eller kunde, vil det bli satt pris på og bli brukt både i jobbsammenheng og privat.

Notatbok med eget design og bedriftens grafiske profil og logo
Flott markedsføring med notatblokk. Mottakeren oppdager fort hvem som er avsender.

Design av Notatbøker

PS Press Reklame designer gjerne omslaget på dine notatbøker. Eller du kan gjøre det selv. Det er viktig å ha den logoen som skal brukes i et vektorisert format. Ikke i .jpg- eller .png-format. Du velger selv størrelsen på notatboken.
Det vanligste formatet på notatbøker er:

  • A4 (210×297 mm)
  • A5 (148×210 mm)
  • Journalistformat (90×210 mm)

Notatbøkene A4 og A5 er spiralisert i toppen eller i siden, og journalistformatet er kun spiralisert i toppen. 

Innhold

Alle notatbokvariantene inneholder 90 gram hvitt papir som er matt og behagelig å skrive/tegne på, både med kulepenn og blyant. I utgangspunktet regner vi ut pris med blanke sider. Hvis du ønsker linjerte sider koster det litt mer. Mange velger også å ha en liten versjon av logoen sin nederst på alle sidene. Dette gjør at brukeren ikke glemmer hvor notatboken kommer fra.

Design av omslag

Mange velger selv å utforme omslaget. Notatbøkene er spiraliserte, så det er forsiden og baksiden som det er mulig å utforme. Du velger selv om du vil bruke fotografier, illustrasjoner eller en bakgrunnsfarge. Det kan kombineres med tekst og logo. Sjekk gjerne med PS Press Reklame om fotografiene har god nok oppløsning.

Eget navn på omslaget

Vil du gjøre notatboken mer personlig, er dette mulig. Vi kan trykke omslaget med variable navn. Det er praktisk at alle ansatte har sitt eget navn på notatboken. Eller en notatbok med navn til alle deltagerene på seminaret/kurset.

Notatbok med logo og mønster. Spiral i rygg
Notatbok og notatbøker. For å oppnå best mulig effekt blir det brukt både logo og et gjenkjennende mønster.

Omslagsmaler til notatbok

Vi har gjort det enklere for de som vil være kreative og utforme sine egne notatbøker. Det er mange bruksområder for notatbøker, deriblant:

  • Kurs
  • Seminarer
  • Handleliste/huskeliste
  • Gave
  • Motivasjon
  • Eller kun til notater

Maler

Last ned våre omslagsmaler til notatbok. Det er maler i PDF-format og Indesign. Malene er med spiralisering i topp og side.
Last ned malene her:

Kontakt

Ta kontakt med Jørgen Pettersen på jorgen@pspress.no. Han vil hjelpe deg gjennom hele prosessen. Både med pris, opplag og levering. Minste bestilling er 100 stk.

PS press reklame Moss

Pris på
notatbøker?