foliering møterom, kontorer

FOLIERING AV LOKALER OG KONTOR

Vindu- og glassfoliering

Vi hjelper våre kunder med å finne løsninger som gjør lokalene mer praktiske og mer attraktive. Det kan for eksempel være å videreføre den visuelle profilen til bedriften ut i lokalene med foliering av møterom, eller skjerming mot innsyn i kontorer eller møterom. Foliering av vinduer er en effektiv måte å skape atmosfære i et lokale på, eller ved å utnytte vindusflaten til å reklamere for bedriften eller et produkt.

Reklame på vinduer

Det er svært mange vinduer som ikke blir brukt til å formidle et budskap for bedriften som disponerer vinduene. Vinduene kan brukes til å vise et stort bilde eller et budskap som har en sammenheng med for eksempel utstillingen som man ser gjennom vinduet.
Vinduene bør brukes til å vise bedriftens varemerke for å styrke selskapets identitet, og for å vise fram bedriftens produkter.

Vindusfolie til skjerming

I moderne lokaler blir det gjerne brukt mye glass. Det kan gjøre det problematisk å få det «varmt» og «intimt». Da kan foliering av vinduer for å skape stemning eller atmosfære være en ideell løsning.

  • Møterom
  • Visningslokaler
  • Tannlegekontor
  • Kontorer
  • Treningssenter

 

I mange av disse rommene kan det være praktisk å hindre innsyn eller delvis innsyn. Lokaler og vinduer vil fremstå som penere ved moderne bruk av vindusfolie. Fordelen ved bruk av vindusfolie som skjerming er at det hindrer innsyn uten at det går på bekostning av lyset.

PS Press Reklame har i mange år hjulpet næringslivet i Østfold og Oslo med foliering av næringslokaler. Vi har kompetanse innen folie og grafisk design. Denne kombinasjonen gjør at vi kan skreddersy kundens ønsker.

Frostet folie

Det er vanlig å bruke frostet folie på møterom eller på vinduer hvor det ikke skal være innsyn. Frostet folie blir ofte brukt som en funksjon. Grafiske designere i PS Press Reklame synes dette enkelte ganger kan fremstå som litt kjedelig. Vi liker å kombinere funksjon med et pent utseende. Vi har levert en kombinasjon av utskåret mønster, print eller begge deler til en rekke svært fornøyde kunder.

Har du spørsmål angående foliering av vinduer, eller har kontorlokaler som trenger det lille ekstra for å bli komplett, ta kontakt med Trygve Walle på trygve@pspress.no. Han hjelper deg å finne en løsning på det aller meste.

PS press reklame Moss

Eksempler på foliering næringslokaler

Konor lokaler møre rom foliering dekor
foliering tannlege lokaler moss PS Press REklame
foliering møtelokaler, motiv på vegg, hôeg eiendom

Foliere lokaler?

KONTAKT OSS!