papir krokodille skinn pspress reklame trykk moss

Papir og trykk

Ps Press Reklame trykker på mange typer papir og kan produserer på papir fra 80-350 g. Vi har håndplukket noen forskjellige papir fra forskjellige leverandører som vi alltid har på lager. Vårt utvalg dekker de aller fleste behov.

Ønsker du prøver er det bare å ta kontakt med Jørgen på 926 82 695. Vi er også behjelpelige med å lage en dummy til dit oppdrag dersom det er behov for det.

Papir typer
Bestrøket og ubestrøket papir: Det finnes over hundre papirtyper, disse er delt i to hovedgrupper; bestrøket og ubestrøket papir.

Et ubestrøket papir er mer ubehandlet og har en ru overflate. Et eksempel på et ubestrøket papir er avis papir og papir brukt til bøker.

Et bestrøket papir har et ett eller flere lag med bestrykning, som regel kritt, leire og bindemidler. Dette blir gjort for å gi papiret bestemte egenskaper. Eksempel på bestrøket papir er papir som blir brukt til magasiner. Bestrøket papir deles videre inn i to hovedtyper; matt eller blank.

Kreativ bruk av papir
Papir er en viktig del av en trykksak. I en design prosess bør papiret defineres på et tidlig tidspunkt, dette fordi det kan påvirke designet og for å ha mulighet til å bestille papir så det ligger klart før trykkprosessen. Det er et stort utvalg av forskjellige strukturer på papir. Fra de helt enkle til de avanserte som for eksempel krokkedilleskinn struktur. Vi hjelper deg gjerne med valg av papir i den kreative prosessen