Foliering kjøpesenter Amfi Moss Sentrum. PS Press Reklame

PLAKAT

Plakat i stua, på jobben, i messehallen eller på en fasade. Plakater kan fås i alle størrelser og  mange forskjellig materialer.

Vi kan også tilby kampanjeplakater, som du kan henge opp og ta ned igjen mange ganger. På dette materialet er det et spesial-lim som tåler å bli brukt flere ganger. Praktisk om du har salg i butikken og skal bruke plakatene kun 3 ganger i året, eller bare skal vise frem noe viktig, som skal være enkelt å ta ned igjen.

Plakater og størrelser

Dette er vanlig plakatstørrelser. Kunden bestemmer selv hvilken størrelse de ønsker:

  • A3 29,7×42 cm
  • A2 42×59,4 cm
  • A1 59,4×84,1 cm
  • A0 84,1×118,9 cm
  • 30×40 cm
  • 50×70 cm
  • 70×100 cm

Plakater til gatebukk er enten 70×100 cm eller 50×70 cm. Vi anbefaler kundene å bruke papir som tåler vann i gatebukker som skal stå ute, da det gjerne blir mye kondens mellom papiret og plasten som ligger over

Egne bilder

Har du et fotografi eller en trykklarfil som du vil ha laget en plakat av? Da hjelper vi deg med å sjekke filen, for å finne ut om kvaliteten blir bra i den størrelsen du vil ha på plakaten. Det kan være vanskelig å forstørre og trykke bilder som er tatt med mobilen på store plakater. Ta kontakt med Trygve Walle – trygve@pspress.no. Han vil fort finne ut om kvaliteten på filen din er bra nok.

Hjelp til å lage en plakat

Har du en idé om hvordan plakaten din skal se ut, men får den ikke til å se proff ut på egen hånd? Vi har grafiske designere som hjelper deg med dette. Det tar som regel ikke lang tid, og du vil garantert bli fornøyd med resultatet. Du kan gjerne ta en titt på papirprøver, slik at plakaten blir ekstra fin.

Annonse til plakat

PS Press Reklame har mange kunder som har behov for å vise hva som er på tilbud. Da blir det gjerne brukt en annonse fra kampanjen, som vi printer ut i ønsket størrelse. Mange velger å ha plakaten/annonsen i en «vippetas» eller «gatebukk» i størrelsene 50×70 cm eller 70×100 cm. Andre velger å vise frem plakaten/annonsen i vinduet eller på andre strategiske steder i butikken.

PS press reklame Moss

Plakat?

KONTAKT OSS!