Foliering kjøpesenter Amfi Moss Sentrum. PS Press Reklame

PLAKAT

Plakat i stua, på jobben, i messehallen eller på en fasade. Plakater kan du få i alle størrelser og i mange forskjellig materialer.

Vi kan også tilby kampanjeplakater som du kan henge opp og ta ned igjen mange ganger. På dette materialet er det et spesial-lim som tåler å bli brukt flere ganger. Praktisk om du har salg i butikken og skal bruke plakatene kun 3 ganger i året eller bare skal vise frem noe viktig, og som skal være enkelt å ta ned.

Plakater og størrelser

Dette er vanlig størrelser på plakater. Kunden bestemmer selv hvilken størrelse det skal være.

  • A3 29,7×42 cm
  • A2 42×59,4 cm
  • A1 59,4×84,1 cm
  • A0 84,1×118,9 cm
  • 30×40 cm
  • 50×70 cm
  • 70×100 cm

Plakater til gatebukk er enten 70×100 cm eller 50×70 cm. Vi anbefaler våre kunder å bruke papir som tåler vann i gatebukker som skal stå ute, da det gjerne blir mye kondens mellom papir og plastikken som ligger over

Egne bilder

Har du et fotografi eller en trykklarfil som du vil ha laget en plakat av? Da hjelper vi deg med å sjekke filen din om kvaliteten blir bra i den størrelsen du vil ha plakaten i. Det kan være litt problematisk med bilder tatt med mobiltelefonen som skal forstørres og printes ut på store plakater. Ta kontakt med Trygve Walle – trygve@pspress.no. Han vil fort finne ut om kvaliteten på din fil er bra nok.

Hjelp til å lage en plakat

Har du en idé om hvordan din plakat skal være, men klarer ikke å få den til å se flott ut. Vi har grafiske designere som hjelper deg med dette. Det tar som regel ikke lang tid, og resultatet blir du garantert fornøyd med. Du kan få se på papirprøver, slik at plakaten blir ekstra fin.

Annonse til plakat

PS Press Reklame har mange kunder som har behov for å vise hva som er på tilbud. Da blir det gjerne brukt en annonse fra kampanjen, som vi printer ut i ønsket størrelse. Mange velger å ha plakaten/annonsen i en «vippetas» eller «gatebukk», som er i 50×70 cm eller 70×100 cm. Andre velger å vise frem plakaten/annonsen i vinduet eller andre strategiske steder i butikken.

PS press reklame Moss

Plakat?

KONTAKT OSS!