PS Press Reklame, Ide Reklame, Mona Solum

PS Press Reklame kjøper opp Ide Reklame

PS Press Reklame og Ide Reklame, to anerkjente firmaer slår seg sammen til ett. Fra nyttår 2018 blir Mona Solum og Ide Reklame en del av PS Press Reklame i Rabekkgaten 9.

I snart 30 år har PS Press Reklame vært en viktig aktør i reklamebransjen i Østfold. Mange forbinder sikkert firmaet Einar Pettersen etablerte med City Syd Avisa, som er en av landets eldste gratisaviser. PS Press Reklame er mer enn aviser og magasiner. Med egne grafiske designere, trykkeri, storformat avdeling, digital avdeling, skilt og display. 

Firmaet har en svært så rutinert stab som når stadig større markeder med sine design-, reklame- og markedsføringsløsninger. PS Press Reklame har en oppdatert moderne maskinpark som løser de fleste oppgaver, og de siste årene har foliering blitt en stadig større del av virksomheten.

Mona Solum og Ide Reklame har eksistert i 20 år og har vært en viktig og attraktiv aktør i det samme markedet. Nå har Mona Solum bestemt seg for å selge firmaet og bli en del av miljøet i Rabekkgaten. 

– Vi er veldig glade og fornøyde med at vi nå innlemmer Ide Reklame og Mona Solum i PS Press Reklame. Mona er svært dyktig, sitter på en enorm kompetanse og erfaring, har et solid rykte og en stor kundeportefølje. Kompetansen hennes vi styrke det sterke fagmiljøet vi allerede har her og gjøre oss enda sterkere, smiler Siv Holder, markedssjef i PS Press Reklame.

PS Press Reklame og Ide Reklame har jobbet i det samme markedet og i stor grad tilbud de samme tjenestene.

– Begge firmaer har opp gjennom årene fått solide posisjoner i markedet. 

Nå vil kundene møte et enda større og sterkere fagmiljø både på folering og alle andre tjenester og oppgaver Ide Reklame og PS Press Reklame har utført for kunder.

Mens PS Press i alle år har hatt et fagmiljø hvor rutinerte grafikere og designere har utfylt hverandre så har Mona Solum stort sett jobbet alene.

– Jeg har foretrukket det. Da har jeg vært min egen sjef og ikke behøvd å tenke på ansatte. Men nå er jeg lei av å jobbe alene. Jeg ønsker oppriktig å bli en del av et miljø hvor jeg daglig møter gode kollegaer når jeg kommer på jobb. Samtidig har jeg masse å gjøre og en arbeidsmengde som det ser ut til bare skal fortsette å øke og som jeg ser fram til å dele med flere.

Mona Solum har de siste årene blitt stor på foliering og bildekor. Blant annet har hun hatt ansvaret for dekor på hele lastebilparken til Moss Transportforum. PS Press Reklame har i samme periode også bygget seg opp på foliering. I tillegg til bildekor har PS Press  reklame også en økende etterspørsel etter innvendig og utvendig dekor av lokaler samt produksjon av skilt. 

Mona Solum, Ide Reklame, PS Press , Moss

Mona Solum IdeReklame melder overgang til PS Press Reklame