Reklame Moss trykk moss PS Press Reklame

REKLAME MOSS

Reklame Moss og profilering; PS Press Reklame er en totalleverandør av reklame og profilering. Selskapet som har erfaring i bransjen side 1990, tilbyr alt fra markedsføring gjennom aviser og magasiner til profileringsmateriell og ikke minst profesjonell hjelp til næringsdrivende.

Reklame  – Enten det er utvikling av logo og uttrykk, omprofilering, materiell for å bli mer synlige eller markedsføring. Det kunden husker best, er de visuelle signalene som også skaper lettere følelser enn ord. I bedriftens visuelle identiteten er det flere viktige ting som forteller mye om bedriften:

  • Logo
  • Grafisk design
  • Farge
  • Skrifttyper
  • Ikoner
  • Illustrasjoner
  • Bildestil

Dette er viktig for å skille en bedrift fra andre aktører/konkurrenter i samme bransje. Dette er tjenester som PS Press Reklame Moss tilbyr sine kunder, forteller Jørgen Pettersen.

Trykkeri, Reklame Moss

– Opp gjennom årene er det investert store summer i topp moderne utstyr. Noe som gjør det mulig for oss å dekke ethvert behov. Vi kan tilby et komplett trykkeri med enormt mange muligheter. Vi har svært erfarne og dyktige medarbeidere som sørger for at resultatene blir veldig bra. Og dersom det er oppdrag som vi av en eller annen grunn ikke kan trykke selv. så har vi flere gode og svært profesjonelle samarbeidspartnere, sier Jørgen Pettersen, ansvarlig for salg i PS Press Reklame og sønn til Einar Pettersen som i 1990 startet opp PS Press Reklame Moss

Han forteller at ingen oppdrag er for små eller store og næringsdrivende får sine ønsker oppfylt enten det er visittkort, klistremerker, skilt, trykksaker, reklameartikler, bilreklame, brosjyrer, vindusdekor og mye mer.

Oppstart hjelp reklame

– Vi hjelper også næringsdrivende og gründere med design, eksponering, profilering, utarbeidelse av logo og grafisk design, visuell profil og til og med navn på firmaet. Enten det er noen som er helt i oppstartfasen, hvor vi kan være med å prosessen helt fra starten av. Eller det kan være veletablerte firmaer eller butikker som ønsker forandringer.

Folie skilt, biler og lokaler

Vi lager skilt i alle mulige størrelser og materialer, sørger for foliering av firmaets biler, sørger for reklamemateriell og annonser. PS Press Reklame Moss får også stadig flere henvendelser fra firmaer som ønsker å enten etablere eller oppgradere en hjemmeside, og sørge for innhold på hjemmesiden. Vi er på alle måter et komplett reklamebyrå, smiler Jørgen Pettersen.

Trykksaker har i mange år vært hovedproduktet for PS Press AS som har en omfattende og moderne maskinpark.

Grafisk design

– Vi trykker opp alt fra små DMer til bøker. Det kan være foldere, brosjyrer flyers, kundeaviser eller magasiner. Vi bidrar med alt fra innhold og utforming til grafisk design og trykk. Dersom kunden ønsker det så har vi også et eget distribusjonsapparat som sørger for at reklamen får et nedslagsfelt i hele Mosseregionen.

Visittkort forteller noe om deg og din bedrift. Visittkortet skal huskes, enten pga grafisk utforming eller samtalen rundt visittkortet.

En logo skal fortelle om din bedrift og hva bedriften vil være. De fleste husker bilder lettere enn tekst. Logoen fungerer som en byggestein i markedsføringsarbeidet i din bedrift

Skal bedriften fremstå som seriøs og helhetlig er det viktig at det blir brukt en visuell profil som gjem´nspeiler bedriften

Skal du presentere din bedrift med en trykksak så er det imponerende med en flott brosjyre med tiltalende bruk av farger, bilder og grafikk

Jørgen Pettersen Salgsansvarlig PS PressJørgen Pettersen

E-post:jorgen(a)pspress.no
Mobil: 926 82 695

Jørgen Pettersen er stort sett hele tiden på farten til kunder. I tillegg til å selge annonser til PS Press AS sine utgivelser HøydaAvisen så selger han også alt mulig av de produktene PS Press Reklame kan levere. Trenger du trykksaker, skal du etablere firma eller føler behov for å endre profilen så er det bare å ta kontakt med Jørgen. Han har etter hvert fått ganske mange fornøyde firmaer i porteføljen sin hvor han og resten av PS Press Reklame har vært med på profileringsarbeidet fra tidlig i prosessen.

Er det noe du lurer på ang reklame?