skilt moss, ps press reklame

Skilt og display: Mange muligheter for din bedrift

PS Press Reklame har en ny maskinpark som gir oss mange muligheter når det gjelder skilt og display. Vi kan «frese ut» store eller små bokstaver i mange forskjellige materialer. Bokstaver til display eller til dekor. Bokstaver i en meters høyde som står på gulvet gir mye oppmerksomhet som bør benyttes av bedrifter og butikker.

Skilt maker Moss, PS press Reklame produksjon skiltUtvendige skilt
Et fasadeskilt/utvendig skilt er en viktig del av markedsføringen for eieren av skiltet. Skiltet skal fungere som logoprofilering og veiledning for de som passerer. Fasadeskilt skal også passe inn i det visuelle miljøet, altså være i tråd med byggets arkitektur. Utvendige skilt bør «blende inn», enten det er skilt med utfreste bokstaver eller som er trykt på plate.

Innvendige skilt
Skilt som henger innvendig bør være enkle å forstå, samtidig som de må passe inn der de blir montert. PS Press Reklame lager mange varianter av innvendig skilt. Det kan være utfrest logo/bokstaver eller trykk på plater av aluminium, tre, glass, PVC eller akryl.

Aluminiumskilt: Holdbart materiale med lang levetid som passer utendørs. Blir brukt til inngangsskilt, veiskilt, kontorskilt og butikkskilt. Aluminiumskilt festets på vegg med skruer eller avstandsstykker.

Akrylskilt: Er du på jakt etter skilt som ser eksklusivt ut? Da er skilt i akryl noe du bør se nærmere på. Akrylskilt kan være transparente, med farger eller med bilde/grafikk. Akrylskilt blir brukt både ute og inne der hvor det er behov for et mer eksklusivt utseende.

Treskilt: Skilt i treverk passer kun til innendørs bruk. Tekst og grafikk blir frest ut i treverket. Det kan være MDF, finér, eik e.l. Et treskilt vil fremstå som varmere og mer personlig. Treskilt blir montert med skruer, spiker, kroker eller tape.

Magnetskilt: Det er superpraktisk å ha et avtagbart skilt på bil til bruk for logo eller en tidsbegrenset kampanje. Magnetskilt bør monteres på rene, tørre overflater for å oppnå best mulig feste. Magnetskiltet kan falle av i høye hastigheter og sette merke i lakken over tid.

Trygve Walle folie ansvarligVår mann Trygve Walle hjelper deg gjerne når det gjelder skilt/display.

trygve@pspress.no