Storformat print Moss

STORFORMAT uten begrensninger

Storformat – Det er ingen begrensninger på hvor store formater PS Press Reklame kan printe og levere til kunder.

– Trenger du et stort banner på for eksempel 100 kvadratmeter så er ikke det noe problem, sier Trygve Walle.

Grunnen til at han bruker banner som eksempel er at det er nettopp det mange forbinder med storformat print. Kort fortalt omfatter storformat trykk på alle flater større enn A3.

– Store formater kan brukes til mye forskjellig. I tillegg til banner kan vi for eksempel printe store skilt eller plakater, sier Trygve Walle som gjennom en lang fartstid i PS Press Reklame har fått en enorm erfaring på storformat print.

Han forteller at PS Press Reklame har de mest moderne printerne som kan trykke i mange forskjellige kvaliteter og på det aller meste av materialer.

– Man kan få alt fra rimelige og kortvarige løsninger til print som varer i mange, mange år. Materialene som brukes er veldig forskjellige, fra rimelige papir- og plastbaserte materialer til eksklusive materialer som glass og metall.

Storformat flatbed UV-printer

PS Press Reklame er opptatt av å kunne tilby kundene de nyeste og beste løsningene. Maskinparken fornyes derfor i takt med at teknologien forandres. Det aller nyeste tilskuddet i maskinparken på trykkeriet hos PS Press Reklame er en såkalt flatbed UV-printer, en Océ Arizona.

– Dette er en storformat printer som kan skrive direkte på alle typer underlag. Om kunden ønsker print på tre, glass, metall, plast, papp, papir eller andre flater, så er ikke det noe problem. Et eksempel er akustikkplater som vi printer bilder, eller hva som helst, på. Det er jo et nisjeprodukt – rett og slett porøse plater som demper uønsket romklang, som vi gjør dekorative ved å printe på dem.

Trygve Walle forteller at flatbed UV-skriveren har få begrensninger og er noe av det «grommeste» produksjonsutstyret i grafisk bransje.

– Den kan printe direkte på plater i formater opptil 2,5 x 3 meter. Underlaget bør helst være jevnt og ikke tykkere enn fem centimeter. Trykket tørker umiddelbart på grunn av UV-lyset som herder blekket, dermed er det ferdige produktet umiddelbart klart til bruk.

Storformat kompetanse

Walle mener at det aller viktigste kundene får hos PS Press Reklame, i tillegg til produkter laget på moderne og avanserte maskiner, er kunnskap og kompetanse.

– Vi jobber med grafisk formgivning hver eneste dag og kan gi kundene gode råd både når det gjelder design, hvilke materialer vi kan bruke og alle mulighetene som ligger i teknikker og maskinene våre. Vi hjelper selvsagt til med utforming og løsninger, og jo tidligere vi kommer inn i prosessen, jo bedre er det. Kunnskapen er så solid at til og med reklamebyråer bruker oss.

Han understreker at PS Press Reklame legger mye stolthet og prestisje i å gjøre hvert eneste oppdrag, stort eller lite, så bra som mulig.

– Vi har en utrolig spennende arbeidshverdag, for hver eneste jobb vi gjør handler om å gjøre noe unikt, noe ingen i verden har gjort før. Kundene skal vite at det ligger masse jobb i bunnen på hvert eneste oppdrag, før vi trykker på startknappen på printeren. Resultatet skal bli best mulig, slik at kundene får den effekten de ønsker samtidig som det ser bra ut.

Har du et prosjekt som du har spørsmål rundt, om det er kreativ hjelp eller sjekk av trykk klar fil, ta kontakt med Trygve Walle – trygve(a)pspress.no, han hjelper deg med dine spørsmål.

PS press reklame Moss

Er det noe du lurer på ang storformat?

Fototapet med ditt eget bildet eller ditt eget design, frister det?

Banner/seil eller reklameseil produserer vi i små og store formater. De kan brukes både inne og ute. Det er en effektiv måte å vise frem et produkt eller budskap på.

Plakat i stua, på jobben, i messehallen eller på en fasade. Plakater kan du få i alle størrelser og i mange forskjellig materialer

Vi leverer skilt av høy kvalitet tilpasset din bedrift og behov. Kombinasjonen av forskjellige materialer og utforming gjør mulighetene mange og spennende.

Trygve Walle

Epost: trygve(a)pspress.no
Mobil: 930 91 308

Trygve er opptatt av at kunden til enhver tid Kan få velge den løsningen og det materialet som er best som både er dekorativt, funksjonelt og tilpasset hvert oppdrag. Gjennom tett kontakt med leverandørene har han hele tiden førstehåndskunnskaper om hvilke materialer som finnes og hvilke egenskaper materialene har. Det er tusenvis av valgmuligheter, og ikke så lett for kunden å vite hva man bør velge. Trygve Walle har kunnskapen om dette.