TRYKKERI

Trykkeri som leverer kvalitet til god pris, som er fleksibelt med stor kapasitet? Ta en prat med PS Press Reklame i Moss.

Mads Evensen har jobbet med grafisk design og trykk i PS Press Reklame siden midten av 1990-tallet. I løpet av disse årene er det investert svært mye penger i forskjellige maskiner og teknisk utstyr, deriblant på trykkeriet.

Det beste og mest moderne trykkeriet

– Utviklingen har vært enorm i disse drøyt 20 årene. Da jeg begynte hadde vi en digital Canon-maskin som var mer som en kopieringsmaskin enn et trykkeri. Nå består maskinparken vår av det siste, beste og mest moderne utstyret på markedet, sier Evensen som egentlig er utdannet typograf.

Trykkeri for store og små trykksaker

Han forteller at begrensningene i trykkeriet hos PS Press Reklame er svært få. – Vi har maskiner som både skjærer og stifter, og maskiner som gjengir farger og bilder av høyeste kvalitet. I tillegg har vi også en enorm sort/hvitt-maskin. Vi kan trykke alt fra de minste ting til store og tykke bøker.

Trykkeriets samarbeidspartnere

Selv om det ikke er begrensninger i verken sidetall, format eller opplag på trykksakene PS Press kan produsere, så er det ikke alt som gjøres i egne lokaler.

– Vi vurderer til enhver tid hva som er best for kunden, både når det gjelder pris og andre ting. Det er ikke alltid den beste løsningen for kunden å bruke vårt digitale trykkeri, men heller få jobben gjort på et offset-trykkeri. Da har vi dyktige samarbeidspartnere vi benytter oss av.

Fra billetter til bøker

Mads Evensen forteller at han har både store og små oppdrag, som å trykke konvolutter med logo, nummererte billetter eller lodd, plakater og postere, bannere, brosjyrer, foldere, årsrapporter og bøker, for å nevne noe.

– Jeg kan nevne et stort oppdrag jeg hadde i fjor – boka «Mosseskogen – Kambo» som kom ut like før jul. Den historiske boka på 368 sider var både en krevende, omfattende, og ikke minst morsom oppgave.

Prospekter for meglere

– Ellers blir det mye jobbing med eiendomsprospekter. Vi har flere lokale og utenbys eiendomsmeglere som oppdragsgivere. Når jeg sammenlikner våre eiendomsprospekter med de laget andre steder, kan jeg ikke si annet enn at de vi lager holder en svært høy kvalitet, sier Mads Evensen.

– Mye av tiden min går til å ta i mot kunder som har materiell som skal bearbeides for trykking. Jeg bidrar med grafisk utforming, slik at produktet blir optimalt før trykking.

Jørgen PettersenJørgen Pettersen

jorgen@pspress.no
Mobil: 926 82 695

Jørgen Pettersen arbeider nært med kundene. I tillegg til å selge annonser til PS Press AS sin utgivelse, På Høyda-avisa, selger han også de andre produktene som PS Press AS kan levere. Hvis du trenger trykksaker, skal etablere et firma eller ønsker å endre bedriftens profil, ta gjerne kontakt med Jørgen. Han har svært mange fornøyde firmaer i porteføljen sin, hvor han og resten av PS Press Reklame har vært med på profileringsarbeidet fra tidlig i prosessen.

 

Har du spørsmål om pris på trykksaker?