TRYKKERI

Trykkeri som leverer kvalitet til god pris, fleksible og har stor kapasitet? Ta en prat med PS Press Reklame i Moss.

Mads Evensen har jobbet med grafisk design og trykk i PS Press Reklame siden midten av 1990-tallet. I løpet av disse årene er det investert veldig mye penger i forskjellige maskiner og teknisk utstyr, deriblant på trykkeriet.

Det beste og mest moderne trykkeri

– Utviklingen har vært enorm i disse drøyt 20 årene. Da jeg begynte så hadde vi en digital Canon-maskin som mer var som en kopieringsmaskin enn trykkeri. Nå består maskinparken vår av det siste, beste og mest moderne på markedet, sier Evensen som egentlig er utdannet typograf.

Trykkeri for store og små trykksaker

Han forteller at begrensningene i trykkeriet hos PS Press Reklame er svært få. – Vi har maskiner som både skjærer og stifter, og maskiner som gjengir farger og bilder av høyeste kvalitet. I tillegg har vi også en kjempestor sort/hvitt-maskin. Vi kan trykke alt fra de minste ting til store og tykke bøker.

Trykkeri samarbeidspartnere

Selv om det ikke er begrensninger i verken sidetall, format eller opplag på trykksakene PS Press kan produsere så er det ikke alt som gjøres i eget hus.

– Vi vurderer til enhver tid hva som er best for kunden, både når det gjelder pris og andre ting. Det er ikke alltid den beste løsningen for kunden er å bruke vårt digitale trykkeri, men heller få jobben gjort på et offset-trykkeri. Da har vi dyktige samarbeidspartnere som vi benytter oss av.

Fra billetter til bøker

Mads Evensen forteller at han har både store og små oppdrag. som trykke konvolutter med logo, nummererte billetter eller lodder, plakater og posters, bannere, brosjyrer, foldere, årsrapporter og bøker for å nevne noe.

– Jeg kan nevne et stort oppdrag jeg hadde i fjor, og det var boka «Mosseskogen – Kambo» som kom ut like før jul. Den historiske boka er på 368 sider var en både krevende, omfattende men ikke minst morsom oppgave.

Prospekter for meglere

– Ellers så blir det mye jobbing med eiendomsprospekter. Vi har flere lokale og utenbys eiendomsmeglere som oppdragsgivere. Når jeg sammenlikner med eiendomsprospekter andre steder så kan jeg ikke si annet enn at de vi lager holder en svært høy kvalitet, påstår Mads Evensen.

– Mye av tiden min går til å ta i mot kunder som har materiell som skal bearbeides for trykking. Jeg bidrar med grafisk utforming slik at produktet blir optimalt før trykking.

Jørgen PettersenJørgen Pettersen

jorgen@pspress.no
Mobil: 926 82 695

Jørgen Pettersen er stort sett hele tiden på farten til kunder. I tillegg til å selge annonser til PS Press AS sine utgivelser City Syd Avisa og BBF Magasinet så selger han også alt mulig av de produktene PS Press Reklame kan levere. Trenger du trykksaker, skal du etablere firma eller føler behov for å endre profilen så er det bare å ta kontakt med Jørgen. Han har etter hvert fått ganske mange fornøyde firmaer i porteføljen sin hvor han og resten av PS Press Reklame har vært med på profileringsarbeidet fra tidlig i prosessen.

 

Har du spørsmål om pris på trykksaker?