Visir produksjon, Moss, Smittevern, Covid-19, Corona visir

Visir: PS Press Reklame gjør det igjen!

Flere husker kanskje historien om byens lokale reklamebyrå som la om produksjonslinjen for å produsere smittevernsvisir? Nå gjør de det igjen.

Smittetallet er på full fart opp og egentlig verre en noen gang. Da er det bare å legge om driften og bidra med smittevernsprodukter for PS Press Reklame. Det er først og fremst visir som gjør at driften må legges om, print på folie og ulike papp-produkter er hverdagen hos det lokale reklamebyrået.

Vi treffer markedssjef Siv Holder hos PS Press Reklame i Rabekkgata.

PS Press reklame produserer visir og andre smittevern produkter

– Dere er i gang med visirproduksjon igjen, ryktes det? 

– Det er allerede kommet forespørsler på et godt antall visir og vi har fått signaler om at det vil komme en større ordre. Vi har materialer for å sette i gang produksjonen og gjør det i disse dager. Gjengen hos oss er klare for å trå til, og kommer det en større bestilling, vil vi benytte lokale russejenter for montering, slik som sist.

– Dere har kanskje vært forberedt på at det ville komme nye forespørsler?

– Ja, det stemmer. Vi har tenkt en stund at med det smittetrykket som er nå, vil det kanskje bli behov for visir igjen. Trist at smitten øker slik det gjør, men da føles det godt å kunne bidra. Det er selvsagt to sider av det, det ene er at det er trist og at vi frykter en ny nedstengning, det andre er at vi kan levere viktige produkter i en vanskelig tid.

– Er ikke dette en høytid for dere med tanke på sesongen vi er inne i? 

– Jo, det har du rett i, men vi lærte mye fra den forrige perioden som har gitt oss erfaring til å håndtere dette. Læringskurven var bratt, og det har vi igjen for nå. Gjengen hos oss står på, så dette klarer vi. Vi har også ansatt en person til i produksjonen. Sammen med erfaringen vi har fått, får vi til dette, avslutter markedssjef Siv Holder.

Les mer om hva Folke Helse Institutte skriver om Covid-19