Visittkort moss billig pspress Reklame

VISITTKORT

Visittkortet ditt reflekterer deg og din bedrift. Et naturlig sted å levere fra seg et visittkort er i forbindelse med forretningsmøter. PS Press Reklame kan trykke et stort antall visittkort med kort leveringstid.

Det er et par ting du bør tenke på før visittkortene blir satt i produksjon.

INFORMASJON

Det er viktig at den korrekt informasjonen er inkludert på visittkortet:

  • Navn
  • Telefon
  • E-post
  • Firmanavn
  • Nettside
  • Postadresse
  • Besøksadresse

Mange kutter ut adressen for å få et mer ryddig utseende.

LESBARHET

En vanlig tabbe er å ha for liten skrift. Det er viktig at både størrelsen og fonten er lett å lese. Tekst med en størrelse på under 8 pkt er ikke å anbefale. Enkelte fargekombinasjoner er heller ikke heldige. Hvis bakgrunnen er blå og teksten er rød, vil det være vanskelig å lese teksten.

BAKSIDEN AV VISITTKORTET

Alle visittkort har to sider. Neste gang du deler ut et visittkort, legg merke til at den som mottar kortet alltid ser på baksiden når han eller hun får kortet. Derfor er det smart å bruke baksiden til en logo eller et bilde som reflekterer det du driver med. Bedrifter som for eksempel frisør eller bilpleier kan bruke baksiden til timebestilling eller andre notater.

LOGO

Logoen må komme frem på en fornuftig måte. Mange bruker deler av logoen på forsiden og den hele logoen med alle elementer på baksiden. Det er viktig å tenke på at bedriftens visuelle profil blir fulgt, slik at det blir oppfattet som en seriøs bedrift.

PAPIR

Et visittkort bør ha en tykkelse på 280 g/m2 eller mer. Vi i PS Press Reklame anbefaler papir som er 300 g/m2. Kortet vil da umiddelbart føles mer eksklusivt og profesjonelt. Det er liten prisforskjell mellom tynt og tykt papir til visittkort.

STØRRELSE

Visittkortet bør få plass i en lommebok sammen med kredittkort. Det vanlige formatet er 85×55 mm eller 90×50 mm.

PS press reklame Moss

EKSEMPLER PÅ VISITTKORT

visittkort-moss-pspress-reklame
Visittkort trykk Moss PS Press Reklame

Visittkort?

KONTAKT OSS!