Visittkort moss billig pspress Reklame

VISITTKORT

Visittkortet ditt reflekterer deg og din bedrift. Et naturlig sted å levere fra seg et visittkort er i forbindelse med forretningsmøter . PS Press Reklame har et stort trykkvolum av visittkort og kan levere på kort tid.

Det er et par ting som du bør tenke på, før visittkortene blir satt i produksjon.

INFORMASJON

Viktig med den korrekt informasjon som skal være på visittkortet.

  • Navn
  • Telefon
  • E-post
  • Firmanavn
  • Nettside
  • Postadresse
  • Besøksadresse

Mange kutter ut å ha adresse for å få et mer ryddig utseende.

LESBARHET

En vanlig tabbe er å ha for liten skrift. Viktig at både størrelsen og fonten er lett å lese. Tekst under 8 pkt er ikke å anbefale. Enkelte fargekombinasjoner er ikke heldig. Er det blå bakgrunn og teksten er i rødt, da blir det vanskelig for å øye å lese.

BAKSIDEN AV VISITTKORT

Alle visittkort har to sider. Legg merke til neste gang du deler ut et visittkort at den som mottar kortet ser alltid på baksiden når man får kortet. Derfor er det smart å bruke baksiden til en logo eller et bilde som reflekterer hva du driver med. Har man en bedrift som for eksempel frisør eller bilpleie kan det være praktisk å bruke baksiden til timebestilling eller andre notater.

LOGO

Logoen må komme frem på en fornuftig måte. Mange bruker deler av logoen på hovedsiden og hel logo med alle elementene på baksiden. Viktig å tenke på at bedriftens visuelle profil blir fulgt, slik at det blir oppfattet som en seriøs bedrift.

PAPIR

Et visittkort bør være 280 g/m2 eller tykkere. Vi i PS Press Reklame anbefaler papir som er 300 g/m2. Da vil det automatisk føles som mer eksklusivt og profesjonelt. Det er ikke stor prisforskjell på tynt og tykt papir til visittkort.

STØRRELSE

Visittkortet bør passe i en lommebok sammen med kredittkort. Vanlig format er 85×55 mm eller 90×50 mm

PS press reklame Moss

EKSEMPLER PÅ VISITTKORT

visittkort-moss-pspress-reklame
Visittkort trykk Moss PS Press Reklame

Visittkort?

KONTAKT OSS!